Pages

Background

Cantik Dengan BERRYBLUSH

Assalamualaikum semua,,

Lama rasanya Yaya tak update blog sni ye. Busy kemainn tak hingat dunia. Dunia pon hingat Yaya tpi Yaya tak ingat die. Aishh apedaaaa Yaya nii.

Mana Yaya mnyepi?? Tak menyepi pon. Ada je masih sihat walafiat didunia yg fana ni. Cuma blog ni je malaih nak update hahaha. Laptop wat hal la derrr. Sbb tu Yaya diam seribu bahasa. Diam2 pon berisi tau. Ihikss..Berisi ape?? Badan ofcourse berisi wehhh. Yg tu xdpt dinafikan dah. Hahhaa. Now, I super busy berisi dgn business la. Business ape?? Business kecantikkan. Baju tak jual dh ke? Eh eh jual lgi tau. Ade je baju2 baru. Uolls bole terjah and follow IG "Yayanhashim" utk produk kecantikkan. Utk baju IG " Schumiyastyle". 

Okeh, now Yaya nak explain dkt korang one of products yg Yaya jual. Iaitu BERRYBLUSH. Keluaran GETSHERA BEAUTY. Ape tu Berryblush Yaya?? Bunyi mcm best and sdap jee. Okehh mai sni nak terang dar awal smpai akhir !!!


Haa nampak dak gambar atas tu?? Itulah BERRYBLUSH. Ia adalah sejenis minuman kesihatan dan kecantikkan yg perlu diambil oleh semua insan yg bergelar wanita. Ianya khas utk WANITA sahaja ! Sory lelaki, u are not allowed to consume this product :p

Kenape utk wanita saja?? 
**Sebabnya ramuan dlm BERRYBLUSH ni terdapat manjakani yg mna sgt bagus utk merawat dalaman wanita. Sbb tu lelaki tak boleh minum. 

Rasa sedap ke??? 
**Yaaa sedap sgt. Klau uolls minum nii tak de rasa nak uweekkkk uweekk tau. Sedap nye rasa buah-buahan. 

Halal dan selamat tak??
**Aiyooo, Ofcourse la hala dan selamat. Kalau tak selamat Yaya tak jual tau. Bahan2 die terdiri dpd buah-buahan, serbuk mutiara, manjakani dan sebagainya. Setakat ni tak dak lagi org mati minum BERRYBLUSH. Malah bertambah sihat ada la..Mcm sakit lutut,sakit dada, paling best nampak lg muda dak cerah. Kena la dgn trademark die CERAH, GEBU, KURUS DAN BERTENAGA.

Apa sebenarnya khasiat BERRYBLUSH ni?? Haa nii korang bca ape korang dpt bila minum BB ni:

►Melembutkan & menghaluskan tektur kulit(glowing)
►Membantu wajah nampak berseri dan tidak kusam
►Memelihara kesihatan rambut & kuku
►Menghilangkan masalah keputihan
►Anti penuaan / awet muda
►Kekal langsing dan sihat
►Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
►Memejalkan punggung / Mengetatkan vagina
►Membesarkan / menegangkan payudara
►Membantu menurunkan berat badan / Mencegah penyakit stroke
►Mengecilkan liang roma, merawat jerawat dan membersihkan kulit muka
►Membuang toksin di dalam badan dgn melawaskan pembuangan air besar
►Menghilangkan kedutan kecil, garis halus dan lingkaran di bawah mata
►Mengembangkan salur darah serta dapat menghalang pembekuan darah dari berlaku
►Menghilangkan masalah parut jerawat, jerawat dan tompok hitam
►Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
►Meningkatkan kadar serapan kalsium dalam badan
►Membantu memperbaiki daya ingatan / baik utk hormon ►Baik untuk ibu2 dalam pantang melahirkan anak kerana membantu memulihkan rahim
►Membantu ibu-ibu yg bakal menopause.
►Merendahkan paras kolestrol dalam darah.
►Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
►Mengatasi masalah haid yang tidak teratur & mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
►Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
►Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
►Menghilangkan kesan rekahan di bhgian tumit & telapak kaki
►Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
►Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
►Sesuai untuk wanita sahaja
►Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
►Kaya dgn antioksian yg dapat mencegah kanser

Kesan berapa lama??
Akak2, Getshera menjanjikan 200% berkesan seawal 3 hari !!! 3 hari tau bukan 3 minggu ke ape. Paling cepat nampak kesan senang lawas. Lepas tu die more to skin. Yg penting uolls semua kena rajin minum air masak. Jgn malas tau ! Air masak penting utk buang toksin. 

Harga die bapa???
Harga HQ sebotol RM179 SM, RM189 SS. FREE POSTAGE, FREE SHAKER DAN FREE SABUN VAGINA.

Mahal ye??
Mahal tp berkesan!! Korang pilih "MURAH TAPI TAK BERKESAN" atau " MAHAL TAPI BERKESAN" ??? Bukan mahal actually, cuma bahan2 yg digunakan tu sgt berkualiti dan bagus. Ada mcm2 bahan hebat dlm tu. Buah mulberry pon ada tau. Bukan senang nk dpt buah tu. Malaysia tak dak dikk oiii. Sbb tu a lil bit expensive. Tapi klau korang try minum lepas tu kesan die korang dpt korang akan rsa "Ya Allah, tak rugi aku try". Trust me !! Berkorban skit utk cantik. Especially utk EN HUBBY !!

Banyak tak testimoni?? 
Banyak dh testi yg kami dpt. Semuanya berpuas hati dan berkesan on them. Ramai repeat order 2 3 botol. Sbb depa tau produk ni bagus. Bila HUBBY tegur atau puji lagi la diorg semangat nak cantik dan sihat. ALhamdulillah.

Actually, BERRYBLUSH ni bukan saje fokus pd kecantikkan tp jg kesihatan. Die bagus utk dalaman dan luaran. Dari atas sampai la bwah. Bawah mna?? Bawah kaki laaa hihii
Sbb tu ada yg minum sakit dada, sakit lutut semua Alhamdulillah hilang. Kiranya berkesan !

Pendek kata, jgnla kedekut kalau rasa nak cantik. Pakai or guna produk murah tp kena pakai berkotak2 berbotol2 baru nk nmpk kesan mmg xde guna nye laa. Habiskan duit uolls je.

Utk lebih details atau info bole direct whatsapp ke 011-24123201 atau ke IG Yayanhashim utk lebih testimoni. Facebook pon bole " Kejora Chantiq".

CANTIK, CERAH, KURUS, SIHAT DAN BERTENAGA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI. BERTINDAK SEKARANG SEKIRANYA MAHU BERUBAH !!!

Nah layankan beberapa testimoni BERRYBLUSH. Jgn ckp Yaya tipu yee :)